20.7.2013

Facebookin synttärit

Tänään tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun blogini liittyi tuonne naamakirjaan. Siitäpä saammekin oivan syyn lahjoittaa jotain kivaa yhdelle teistä lukijoista! Mitä siis on tarjolla? Kurkkaapa tuosta alta :D

kesakisa1

Yhdelle onnelliselle lähtee siis A Englandin lakka Excalibur (uusi versio), strassihyrrä, 5 Bundle Monsterin leimauslaattaa ja 6 kpl siirtokuva-arkkeja.

kesakisa2

Tässäpä lähikuvassa Excalibur ja hyrrällinen mustia strasseja. Nämä on saatu lahjoituksena Adeninalta.

kesakisa4

Siirtokuvia on kuusi kappaletta. Koskapa niitä on erinomaisen hankala kuvata pussien kiiltäessä turhan paljon, voit käydä näiden linkkien takaa katsomassa mille kukin näistä näyttää. Kyseessä ovat siis siirtokuvat K053, T215, K062, F024, G078 ja G102C. Nämä olen ostanut itse.

kesakisa3

Bundle Monsterin leimauslaattoja on viisi kappaletta. Nämäkin peilaavat ikävästi, joten näiden linkkien takaa voit vakoilla parempia kuvia: BM203, BM208, BM310, BM321 ja BM324. Nämäkin ostin ihan itse.

Miten siis voit päästä näihin käsiksi? Seuraa näitä ohjeita ja paketti voi olla sinun!

1. Täytä alla oleva lomake. Pakolliset kohdat on merkitty tähdellä. Sinun on seurattava Verieanaa jotain kautta, ei siis ole pakko olla GFC-lukijana vaan muutkin tavat käyvät :)

2. Koska juhlistamme nimenomaan blogin merkkipäivää Facebookissa, saat lisäosallistumisen jos olet Facebook-seuraaja. Voit siis valita useita vaihtoehtoja!

3. Jättämällä blogille palautetta saat myös ylimääräisen osallistumisen. Pidätän itselläni oikeuden hylätä kommentit, joissa ei oikeasti anneta palautetta. Samoin pidätän itselläni oikeuden mahdollisesti palkita erikseen parhaan kommentin jättäjä :D

4. Hyvää kannattaa aina jakaa! Jos jaat tämän merkkipäiväni joko blogissasi tai Facebookissa, saat jopa kaksi lisäosallistumista. Ylintä kuvaa olisi suositeltavaa käyttää apuna ja mukana tulisi olla linkki tähän postaukseen.

Eipä siis muuta kuin osallistumaan! Aika alkaa nyt ja päättyy 4.8.2013 kello 23:59. Palkinnon postitan vain Suomen rajojen sisäpuolelle.

Osallistuminen on päättynyt!!

5 kommenttia:

  1. Aappuaa, osallistunkohan mä jo tähän...? näätkö sä sitä jostain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin yksi Petta on osallistunut, eli jos teitä ei kovin montaa ole niin se olet sinä :)

      Poista
    2. Enköhän se minä ole.. :)

      Poista
  2. ääh... mie laitoin väärän tuohon >:( mie seuraan sua facebookin kautta enkä bloggerin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäpä tiedän sen nyt ja osaan ottaa sen huomioon :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...