24.7.2013

NiiiIIIINNN hyvää puuta :)


Jostain syystä tätä lakkaa katsellessani päässäni alkaa väkisin soimaan Vesku Loiri. Lakkanahan on tietysti A Englandin Briarwood. Ja täytyy nyt kyllä myöntää, että tämä on vienyt sydämeni ihan totaalisesti! Pyydän siis jo etukäteen anteeksi kuvatulvaa, en vaan mitenkään osannut päättää mitkä kuvat tästä tänne pistäisin :)

2013-7-24_2

2013-7-24_1

2013-7-24_3

Yritin ottaa kuvia monesta eri suunnasta, koska tämä ihanuus vaihtaa väriään eri kulmasta katsottaessa. Mutta eihän sitä saa mitenkään kameralle tallennettua... Alkaa tosiaan ärsyttää tämä kameroiden riittämättömyys, tämä on aivan ihana lakka mutta ei se sille vaan kuvissa näytä. Pyh. Tälle lakalle ei ole edes oikein mitään vertailukohtaa missään. Ainoa lakoistani joka on edes vähän sinnepäin on Germanicure by OPI eikä sekään ole edes lähelläkään tätä.

Käyttäytymiseltään tämä on aivan yhtä mallikas kuin muutkin A Englandit. Lakka peittäisi varmaan yhdelläkin kerroksella (jos osaisi lakata tarpeeksi paksusti) mutta itse vedin tähän kaksi kerrosta. Kaljuuntumaan en tätä saanut, tosin en yleensä kyllä saa juuri mitään lakkaa moista tekemään. Aqua Basella on heitetty vesilintua (= myyty eteenpäin), koska en nyt yleensäkään vaan koe holoja hankalaksi levittää. Ja en sit niin yhtään pitänyt siitä, ettei lakat pysyneet kynsillä päivää pidempään.

2013-7-24_4

2013-7-24_5

Ja vielä parit kuvat. Vaaleaa taustaa vasten lakka näyttää kynsillä lähes punaiselta. Varjossakin se on kaunis, mutta kyllä aurinko tuo lakan parhaat puolet esiin. Ainoa mihin tätä edes osaan väriltään verrata on mahonki. Että sitä hyvää puuta ja silleen :D

Ja yleisön pyynnöstä huolimatta kuvasin tästäkin videonpätkän. Että edes vähän saisin näkyviin sitä, miten lakka oikeasti kimaltaa auringossa.

Tätä lakkaa en sitten halunnut oikein millään peittää. Mutta kun en enää osaa olla ilman koristelujakaan! Jotain oli siis tähän päälle saatava. Ja koskapa se puumielikuva oli niin vahva, päädyin niitteihin.

2013-7-24_6

2013-7-24_7

Ja muistin taas, miksi en suuremmin jaksa tällaisia sommitteluja tehdä. Hermothan tässä meinasi mennä samoin kuin niskat :P Ilmeisesti en myöskään osaa varoa käsiäni, sillä osa niiteistä katosi heti ensimmäisen vuorokauden aikana. En kuitenkaan ehtinyt lakkausta vaihtamaankaan joten pistin uudet tilalle ja kilon lakkaa päälle. Ikävästi vain noista niittikynsistä samalla katosi tuon Briarwoodin kauneus, sillä ei ne holohiput sen kilon alta kunnolla enää näy.

Näillä sitten mentiin monta päivää, kun en poistaakaan raaskinut. Itse lakka pysyi tosi hyvin, vähän vaan kärkiin tuli kulumaa. Tästä tuli kyllä heti heittämällä luottolakka :D

2 kommenttia:

  1. Mulla on kanssa toi Briarwood ja se on kyllä huippukaunis! Sä sait onneksi paljon laadukkaammat kuvat kuin mitä itsellä kävi, kun vielä räpsin osan sillä rikkoutuneella pokkarilla (joka siis nykyään väristää ihan kaikkia värejä) ja uudella kameralla en oikein vielä siinä vaiheessa saanut kaikkia säätöjä kohdalleen :D Vähän harmittaa nyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosiaan ihana :) Omasta mielestäni nässäkin kuvissa on toivomisen varaa, mutta saa niistä jonkin käsityksen.

      Toivottavasti saat säädöt kohdilleen :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...