29.7.2013

Osaatko yhtään arvata, minkä väriset kynnet tulee seuraavaksi?

Kyllä, aivan oikein, tällä kertaa on väreistä vuorossa keltainen ja oranssi! Pohjalakkauksesta ei nyt ole kuvaa, kun ei siitä nyt kovin kauaa ole kun Lemon Fizz viimeksi kynsillä oli. Liukuväri kyllä kävi mielessäni, mutta päätin tällä kertaa edes yrittää saada jotain muuta aikaiseksi.

2013-7-29_1

2013-7-29_2

Niin. Tässä on siis yritetty teippailla sen Lemon Fizzin päälle teipit silleen kolmion muotoon ja sen jälkeen lakattu keskus samaisen merkin Rivetingillä. Jostain syystä vaan teippien poiston jälkeen kolmioiden sivut olivat kaikkea muuta kuin suorat eikä kolmion kärkikään ollut kaikissa kynsissä lähellekään samalla korkeudella. No, onpa yritetty.

2013-7-29_4

2013-7-29_5

2013-7-29_6

Tätä epäonnistumista piti sitten yrittää peitellä Passionilla. Ja siveltimellä, joka ei ehkä sitten kuitenkaan ollut se parhaimman laatuinen. Jälki puhukoon ihan itse puolestaan, sillä minä en siihen nyt kykene. Pistetään sitten tosiaan paljon niitä kuvia jos ei yksittäisen laadussa sitä kehumista ole. Voisinpa sanoa, että nämä olisivat olleet edes kaukaa kauniit.

Eikä ne kyllä toimineetkaan kunnolla. Turpiin tuli ensimmäisessä pelissä, mutta se oli kyllä täysin odotettavissakin. Toinen peli olisi teoriassa pitänyt olla helppo voittaa. Mutta kun se pallo on pyöreä. Ja se aina välillä pomppii. Joskus jopa jonnekin aivan muualle kuin luulit sen pomppivan. Voitto siitä tuli, mutta kaikkea muuta kuin hyvällä pelillä. Pitää yrittää saada ensi kerraksi paremmin onnistuneet kynnet. Ei siis tule tälle loppua vielä :D

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...