14.1.2015

Talvinen erämaa

Otin testiin toisenkin leimauslaatan. Tässä silloin valintavaiheessa kiinnosti tuo jatkuva savannimaisema alareunassa, mutta jotenkin se ei nyt vaan sovi vuodenaikaan. Ja toisaalta valikoimista puuttuu sopiva vauvankakkalakka pohjaksi :P
2015-1-14_5
Born Pretty Storella on ihan omia laattoja, joita ei tietääkseni muualta saa. Tämänkään laadussa ei suurempaa valittamista ollut. Tosin tuo keskellä oleva susikuvio on aina hankala, sillä nämä isot yhtenäiset alueet eivät yleensä sitten millään nouse kokonaisena. Muita kuvioita en tässä yhteydessä kokeillut, mutta uskoisin niiden nousevan ihan ongelmitta. Tämä laatta löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse laatta löytyy täältä: Zebra Wolf Animal Patterns Nail Art Stamp Template Image Plate BORN PRETTY 16

2015-1-14_1
2015-1-14_2

Ylläolevat kuvat on otettu suorassa valossa. Lakkauksen pohjana on A England Dancing With Nureyev, joka on aivan ihana lakka sekin. Levityksessä ei ollut sitten niin mitään ongelmia taaskaan. Tykkään näiden holojen koostumuksesta, se on mukavan paksu verrattuna moneen muuhun. Näin se ei valu pitkin kynsinauhoja ja peittää lähes yhdellä kerroksella, tosin taisin taas lakata kaksi ettei kärjetkään valoa vasten kuultaisi läpi. Nimettömässä on Perfect S76 & OPI Solitaire, vaikkei se tuosta kärjestä niin loistavasti erotukaan

2015-1-14_3
2015-1-14_4

Piti ottaa vielä pari kuvaa ilman suoraa valoa, jotta sain tuon keskisormen leiman paremmin näkyviin. Susileimassa on käytetty A England Excaliburia ja Konadin mustaa. Kuten jo edellä totesin, tällaista isoa leimaa on erittäin vaikea saada nousemaan kokonaisena, enkä onnistunut siinä tälläkään kertaa. Toisaalta ei se nyt niin huono juttu ole, että suden kuonossa on reikä. Voi vaikka ajatella, että siinä on sen suu ja kuinka hyytävä ulvonta siitä kuuluukaan :)

Muissa leimatuissa sormissa on alla lumihiutaleita laatasta QA86 Konadin valkoisella ja vuorikuviot ovat samasta susileimasta, suden jalat on vaan rapsuteltu pois ennen leimaamista. 

Jotenkin tosi kivat ja talviset näistä tuli. Pitkästä aikaa oli kiva oikein räpeltää kynsien parissa, kun oli kunnollinen idea kynsiin. Näissähän on tuplaleimausta, monivärileimausta ja hiekkaliukuväriä, hieman enemmän on panostettu kuin pohjalakka ja siirtokuvat :D Vaikka laiskana päivänä sekin on oikein hyvä ratkaisu, äkkiä nätit ja koristellun näköiset kynnet. Mutta näissä viihtyy, tai viihtyisi mutta kun oikean käden kynnet ottaa ja katkeilee vaan.

Jos tämä laatta alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!



YRL91

4 kommenttia:

  1. Määkin otin tuon laatan testiin. Toivottavasti toimisi hyvin tuo susikuvio, koska se on mun mielestä kaikista kivoin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että toimii sinulla oikein hyvin. Kyllähän se tässäkin toimi, mutta hieman jäi noita reikiä.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...