2.4.2015

Laattaa pukkaa

Tällä kertaa kolmas Born Pretty Storen testilaatta on laattaan numero BP-14. Tässä laatassa oma silmäni kiinnittyi eniten noihin pienempiin kuvioihin, jotenkin tuollaiset kiekurat vaan on niiiiin kivoja :D
2015-4-2_4

Enpä löytänyt moitteen sanaa tästäkään laatasta. Kuviot nousivat ihan mukisematta, tosin leimaajan taidoissa oli taas toivomisen varaa eikä ne nyt ihan keskelle ja suoraan menneet... Leimauslakkana on käytetty sitä kultaista eli Passionia. Leimoina siis nuo pari kiekurakuviota tossa keskellä. Tämä laatta löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse laatta löytyy täältä: Glaring Star Theme Nail Art Stamp Template Image Plate BORN PRETTY BP14

2015-4-2_2

Ensimmäisessä kuvassa kynsien keralla poseeraa OPI Love.Music.Angel.Baby. Olin tämän lakan suhteen kovin myöhäisherännyt, mutta onneksi Ebay pelasti, taas kerran. Hiekkapintaahan tämä ei jätä, mutta ihanan mattaisen pinnan kuitenkin. Tosin en jaksanut kunnolla odotella kuivumista, minkä johdosta otettiin sitten tuo nimetön uusiksi. Parikin kertaa. Ja lopuksi siinä nyt sitten on päällä pikakuivattajaa.

2015-4-2_1

Ja toinen myöhäisherännyt ostos eli China Glaze Smoke and Ashes. Jotenkin en kuvitellut sitä ihan näin vihreäksi, mutta kiva se on näinkin. Tytöllä ei ikinä voi olla liikaa mustapohjaisia lakkoja, jotka kimaltelevat eri väreissä :D Tässä tuo kimalle on selvästi vihreä. Ja siihenhän silloin passaa kaveriksi kulta, eikö vaan? Sanokaa joo!

2015-4-2_3

Ja viimeisenä pullokuvana Gina Tricot Rose Glitter. Ostin tämän vähän sillä mielellä, että josko se paikkaisi She Walks in Beautyn mentävää aukkoa kokoelmassani. Verratahan sitä en voi kun en sitä toista omista, mutta kaipa se vähän sinnepäin ehkä on. Jotenkin en onnistunut saamaan tuota glitteriä mitenkään nätisti liukuvaksi tuohon kynnelle, joten saatte siis ihailla epämääräistä läjää. Pitäs varmaan käyttää enemmänkin glittereitä ja opetella sitä liukua. Tai sitten tämä lakka vaan oli liian tiheäglitterinen, sillä sitä tosiaan tuli kerralla aika paljon.

Jos tämä laatta alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!



YRL91

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...